Software voor de foodindustrie mét kennis van AGF

In een markt met producten die aan bederf onderhevig zijn, staat het hele productie- en leveringsproces dagelijks onder grote druk. Het is de uitdaging om tegen de laagst mogelijke kosten een zo groot mogelijke efficiency te halen. Wanneer dit proces gecontroleerd verloopt ontstaat er vanzelf meer rust en daardoor meer groeimogelijkheden voor de organisatie.

Werk foutloos en bespaar veel tijd

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander waar de ERP software aan moet voldoen. Ontwikkelingen op het gebied van traceability, certificering, kwaliteitsregistratie, contracten, labels, samenstelling, voorraad, dagplanning, productieprognose en tarieven zijn onderdeel van 4FOOD ERP software. De software is zo ingericht om op het juiste moment de juiste producten bij de juiste klanten te leveren. Het spanningsveld tussen kwaliteit en commercie komt daarmee in balans.

De software is gebouwd op basis van eisen en wensen uit de AGF-branche. Een andere absolute pré is dat we in ons systeem zaken kunnen voorspellen. En met dagverse producten is dit op dagniveau nauwkeurig. Dat mis je in de meeste ERP-softwaresystemen. Daarin wordt veelal achteraf geanalyseerd, maar 4FOOD software werkt pro-actief. Daarnaast voorzien we in de mogelijkheid om snel en eenvoudig pallets samen te stellen uit bestaande voorraad van verschillende producten inclusief pallet labels.

Met een implementatiedoorlooptijd van drie maanden kunnen we bedrijven snel up & running krijgen. 4FOOD ERP software wordt ondersteund door een deskundig team van specialisten waarop kan worden teruggevallen wanneer dat nodig is.

KENNISMAKEN MET 4FOOD SOFTWARE

Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden van 4FOOD software.
Neem contact met mij op voor een nadere kennismaking.

4FOOD Demo aanvraag

Online afspraak maken up
Verder praten?